Update: brand sporthal de Stroekeld

44
https://www.brandweer.nl/

RIJSSEN – Naar verwachting kan er over drie weken weer gesport worden in De Stroekeld. Eventuele herstelwerkzaamheden aan het gebouw worden zoveel mogelijk in schoolvakanties gedaan. 

Wij zijn voor de gebruikers van De Stroekeld momenteel zorgvuldig opzoek naar alternatieven. Voor de scholen die gebruikmaken van deze sporthal kijken we in eerste instantie welke eigen accommodaties in Rijssen gebruikt kunnen worden, zoals de Reggehal. Mochten deze niet beschikbaar zijn, dan wijken we uit naar andere accommodaties. Hierbij houden we rekening met de reguliere sporttijden van de scholen. Voor de sportverenigingen zoeken we de alternatieven ook in eigen accommodaties, zowel in Rijssen als Holten.

Over deze update zijn de scholen en sportverenigingen geïnformeerd. We doen ons uiterste best om passende mogelijkheden te vinden voor de gebruikers. Morgen volgt meer informatie over de situatie.

Update: 29 maart 13.00 uur

In de sporthal De Stroekeld in Rijssen is rond 05.00 uur vanochtend brand geweest. Er was op dat moment niemand aanwezig in het gebouw. Door de brand heeft de sporthal schade opgelopen. Die schade wordt nu geïnventariseerd.

Gevolg van de brand is dat tot nadere orde de sporthal niet gebruikt kan worden. Het is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren. Hierover zijn inmiddels alle gebruikers geïnformeerd. Voor hen werken we hard aan een oplossing. Maandag worden de alternatieven geïnventariseerd.

Volgende week volgt nadere informatie over de situatie.

banner-buitenkampioen