Tag: brandweer

Brand bijgebouw Nassaustraat

De hulpdiensten kregen rond kwart over 10 de melding van een brand. Een bijgebouw aan de Nassaustraat in Rijssen. Ter plaatse bleek dat er mensen een vuurkorf aan hadden gezien als een brand in een bijgebouw. De hulpdiensten konden hierdoor meteen weer terug naar de kazerne. .      

Grote brand woonboerderij Zuna

Bij een woonboerderij in Zuna heeft vannacht brand gewoed. De brand werd om 01.09 uur vannacht ontdekt, waarna meteen groot werd opgeschaald. De brandweer is vanochtend nog bezig met nablussen. Toen de brandweer aankwam bij de boerderij aan de Dennenweg, stond de bovenverdieping in brand en sloegen de vlammen uit de rietenkap. De woonboerderij kan als verloren worden beschouwd, een ...

Omgewaaide boom in Sparrenlaan

Door de harde wind is Zondagmorgen een boom omgevallen aan de Sparrenlaan in Rijssen. De boom viel om na een stevige rukwind, middenin een woonwijk in Rijssen. De brandweer moest uitrukken om de boom te verwijderen en de weg weer vrij te maken. De vallende boom heeft verder geen persoonlijke of materiele schade aangericht.

Schoorsteenbrand bij woning

Maandagavond om 22.11 uur heeft er een schoorsteenbrand gewoed in de schoorsteen van een woning aan De Van Broekhuizenstraat. De brandweer heeft met de inzet van een hoogwerker gekeken en heeft de schoorsteen geveegd. Er vielen geen gewonden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

http://www.tubantia.nl/regio/rijssen-holten/kilometerslang-oliespoor-in-holten-1.5617001

Scooterbrand door geblust door snel handelen van bewoner

Door een nog onbekende oorzaak is gisteren in een schuur aan de Lentfertsweg in Rijssen een scooterbrand ontstaan, hierdoor moest de straat tijdelijk worden afgezet. Voordat de gealarmeerde brandweer ter plaatse was, was de brand al door de oplettende bewoner geblust. De brandweer heeft de op dat moment nog smeulende scooter na geblust.

Autobrand in de Nassaustraat

Iets voor half 2 kreeg de brandweer gisteren een melding van een autobrand in de Nassaustraat. Ter plaatse bleek dat een auto in lichterlaaie stond en dat ging gepaard met heftige rookontwikkeling. De heg waar de auto naast stond kan ook als verloren worden beschouwd. Er zijn geen gewonden gevallen. De auto moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Busje rijd rechtdoor over rotonde en ramt hekwerk

Op 08-10-2020 iets naar half 12 kreeg de brandweer een melding van aanrijding letsel. Ter plaatste bleek dat een busje rechtdoor was geschoten over de rotonde en een heel hekwerk had geramd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel. Het busje is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Woningbrand Nieuwenhuisstraat.

Gisteren, iets voor half zes, kreeg de brandweer een melding van een woningbrand in Rijssen. Bij aankomst van de brandweer bleek dat een tondeuse kortsluiting had gemaakt en in brand was gevlogen. Gelukkig was de brand snel onder controle en kon grotere schade worden voorkomen. Foto's: 112 Rijssen

Pagina 1 van 4 1 2 4

Meer nieuws

Welkom terug!

Log hieronder in op je account

Maak een nieuw account aan

Vul onderstaande gegevens in voor je account

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.