Terwille organiseert Symposium Verslaving Stichting Terwille 20 jaar

508

RIJSSEN – Op 24 mei 2019 organiseert Terwille een kleinschalig symposium over het thema Verslaving, ter ere van haar 20-jarig bestaan. U bent van harte uitgenodigd! Terwille biedt in Noord-, Oost- en Midden-Nederland hulp en ondersteuning aan mensen die vastzitten aan verslaving of prostitutie. Vanuit een christelijke identiteit werken we samen met mensen toe naar een verslavingsvrij leven, omdat we geloven dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn. In Rijssen heeft Terwille de zorg opgestart vanuit Stichting Nieuw Begin (opgericht in 1997), lokaal bij velen nog altijd goed bekend.

Programma

U bent van harte uitgenodigd op het kleinschalige symposium op 24 mei 2019 om 20:00 uur in het Parkgebouw. Wethouder Beens van gemeente Rijssen-Holten zal de avond openen. Beens: “Ook in Rijssen-Holten zien we de nodige drugsproblematiek. Het is van het grootste belang dat verslavingszorg beschikbaar en dichtbij is.” Tijdens het mini-symposium zal Directeur-bestuurder Erik de Vos terugblikken op 20 jaar verslavingszorg, en u meenemen in het belang van christelijke zorg. Verder zullen medewerkers van Terwille vertellen over wat op dit moment speelt in de praktijk van de verslavingszorg en over de actuele situatie in deze regio, waaronder een nieuw project om vrouwen in de prostitutie te bereiken.

Oud cliënten gezocht!

Voor het symposium zijn we nog op zoek naar oud cliënten, die hun verhaal willen delen. Heb jij hulp gehad bij Terwille en ben je bereid daar iets over te vertellen? Neem dan graag contact op met Jan-Willem, via het emailadres j.meijer@terwille.nl

banner-buitenkampioen