Schrijf je nu in voor een bezoek aan een duurzaam huis

148
De Woonweter
waaarodaaaro.nl
Jan Aanstoot

RIJSSEN-HOLTEN – Aankomende zaterdag 3 november is het zover! In Rijssen wordt het startsein gegeven voor de Informatiedag Duurzaam Wonen 2018. De aftrap voor de informatie dag wordt gegeven door wethouder Jan Aanstoot. Weet jij al hoe je je woning kunt verduurzamen? 

Mocht je nog niet voldoende informatie hebben hoe uw woning verduurzaamd kan worden, ga dan naar de Duurzaamwonen Informatiestand. Zaterdag 3 november staat de stand van De Woonweter Rijssen-Holten op het Schild in Rijssen van 09.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 17 november op de Kalfstermansweide in Holten ook van 09.00 tot 15.00 uur.

Zaterdag 3 november is tevens de dag van de Nationale Duurzame Huizen Route 2018. Het is mogelijk een kijkje te nemen in woningen waar al diverse maatregelen zijn genomen om de woning te verduurzamen. Inschrijving voor een bezoek aan een woning is mogelijk via de website van Nationale Duurzame Huizen Route.

Duurzaam wonen zijn we enorm leuk gaan vinden
David en Mundel zijn druk bezig met het isoleren en verduurzamen van hun woning uit 1975 en hebben nog veel toekomstplannen. Ze vertellen er graag meer over.

(Nationale Duurzame Huizen Route)