Uitbreiding A1 Apeldoorn-Azelo start begin februari 2019

750

RIJSSEN-HOLTEN – Het verkeer op de snelweg A1 neemt steeds meer toe. Dit zorgt voor veel vertraging op de A1 Oost tussen Apeldoorn en Azelo bij Almelo. 
Een goede doorstroming op de snelweg A1 is economisch voor de regio van grote betekenis. Om de doorstroming te verbeteren zijn maatregelen nodig. Daarom verbreedt Rijkswaterstaat, met de provincies Overijssel en Gelderland en de Cleantech Regio, tussen 2018 en 2028 de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Azelo in twee fases. Er wordt ruim 400 miljoen euro in het verbreden van de A1 geïnvesteerd.

In 2019 gaan weggebruikers en omwonenden buiten zien en merken dat de uitbreiding van de A1 Apeldoorn-Azelo in uitvoering is.
Vanaf februari 2019 start bouwbedrijf Heijmans met de voorbereidende werkzaamheden. Denk daarbij aan kapwerkzaamheden en werkzaamheden voor het verleggen en aanleggen van kabels en leidingen en grondwerk voor het plaatsen van de nieuwe portalen.

Informatiebijeenkomst in Rijssen-Holten

Wilt u meer weten over de planning van de werkzaamheden, het ontwerp van de wegverbreding en mogelijke hinder voor de omgeving en het wegverkeer?
Op dinsdag 22 januari 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in het gemeentehuis in Rijssen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/uitbreidinga1oost.

banner-buitenkampioen