Special Edition krijgt vorm op Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

169

RIJSSEN-HOLTEN – We hebben natuurlijk niet stilgezeten en na een goed gesprek met Geertjan en Nathalie van melkveebedrijf Kloosterboer kunnen we een aantal vorderingen melden. We openen de beurs natuurlijk met de winnaar van het populaire programma Expeditie Robinson Jan Bronninkreef. Met een aantal samenwerkende partijen zal Jan hieraan zijn eigen draai geven.

We kunnen nu ook aankondigen dat er op de beurs veel meer op u te wachten staat. Denk aan voerdemonstraties, hooibouwdemonstraties, robotisering en congressen die u echt niet mag missen. Daarnaast kunnen bezoekers een testrit maken met wel 10 verschillende trekker merken! Verschillende belangrijke sprekers zullen hierbij aanwezig zijn.

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk willen wij u mededelen dat er in deze Special Edition een leuke extra toevoeging is van vrouwelijke aard!

Exclusief op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland wordt er op de donderdagavond The Young Farmers Party georganiseerd.

Met als hoofd-act;  De missverkiezing van de Boerinnenkalender! Op deze party kunt u genieten van o.a. live muziek, natuurlijk de boerinnen missverkiezing en veel gezelligheid. Standhouders krijgen door middel van de businessborrel gratis toegang inclusief een aantal consumpties!

Wij als organisatie zijn blij dat er vanuit alle kanten positieve reacties komen op de ontwikkelingen rond de vakbeurs!

We zien u graag bij deze speciale editie van de Land- en Tuinbouwbeurs. Wij zijn zeer gemotiveerd om er samen met u een editie van te maken om niet snel te vergeten!

banner-buitenkampioen