Rivo wint met de dames B en C de Twente Cup

822

ALMELO/RIJSSEN – Drie januari werd voor het eerst in de historie de Twente Cup gehouden voor jeugd in Almelo! We streden met de B en de C tegen Apollo, Havoc en Devoko. Beide Rivo teams wonnen de eerste wedstrijd met 2-0. Bij de B was het in de eerste set heel spannend en na een achterstand van 24-17 werd deze set toch nog gewonnen met 28-26.

De tweede wedstrijd won het C team met 2-0 van Havoc uit Haaksbergen en speelde B gelijk met 1-1 tegen Apollo. Voordat de laatste wedstrijd van het C team in de poule werd gespeeld, was al bekend dat Rivo en Devoko ook de finale tegen elkaar zouden gaan spelen! Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door de meiden uit Rijssen.

De dames B moesten 1 set winnen om ook zeker te zijn van de finale. De laatste wedstrijd werd met 2-0 gewonnen van Devoko. Beide teams konden zich gaan klaar maken voor de finale. Dames C speelde weer tegen Devoko en won met 2-0 en bleef dus de hele dag ongeslagen. Dames B moesten tegen Apollo, waar ze in de poule 1-1 gelijk tegen hadden gespeeld.

Deze finale was veruit onze beste wedstrijd van de dag, je merkte vandaag in het begin goed dat er veel meiden uit verschillende teams bij elkaar zijn gezet, maar naarmate de dag vorderde ging het steeds beter. Ook het B team won de finale en daardoor had  Rivo twee winnaars.

 

banner-buitenkampioen