R.K.S.V. Rijssen JO9 en JO17 kampioen

847

Nadat JO9 alles gewonnen had, moest er alleen nog aangetreden worden tegen Markelo. Wat bleek, die hadden ook nog alles gewonnen…een regelrechte kraker dus!

Het begin was voor de bezoekers, ze namen zelfs een 1-4 voorsprong. Gelukkig konden de oranjehemden zich herstellen en kwamen ze op gelijke hoogte. Toen de 5-4 viel waren de vele toeschouwers dolenthousiast, uiteindelijk werd het zelfs 6-4.

R.K.S.V. Rijssen JO9 was kampioen! Na afloop kregen ze een medaille, bekertje, een grote beker (die iedereen een week thuis mag hebben staan), broodje worst (namens de ouders) en patat.

Klasse gedaan jongens en meiden! Na de winterstop zullen er enkele spelertjes van Rijssen Vooruit bijkomen en krijgen we twee teams voor JO9. De trainingen zullen we gezamenlijk blijven doen op dinsdag en donderdag.

Nadat JO17 slechts een keer hadden verloren en de rest gewonnen, kwam SVVN uit Nijverdal op bezoek. De bezoekers hadden niet iedereen fit en daarom vier spelers uit een hoger team bij zich. Het maakte echter niet veel uit, want R.K.S.V. Rijssen won met maar liefst 6-1!

Het oudste jeugdteam werd daardoor kampioen, nadat eerder die dag JO9 al kampioen was geworden. Een geweldige prestatie van staf en ouders, het is echt een team dat voor elkaar door het vuur gaat.

R.K.S.V. Rijssen JO17 kampioen! Na afloop kregen ze wat drinken, patat en wat lekkers voor thuis. Klasse gedaan heren! Na de winterstop zal dit team als JO19 doorgaan, succes!

banner-buitenkampioen