Paardrijden door natuurgebied de Borkeld

Zondag 19 februari, Manege Snorrewind Markelo

1736
Manege Snorrewind
Enjoy the Ride

MARKELO/HOLTEN – Manege Snorrewind organiseert zondag 19 februari een KNHS winter editie paardrijtocht over onder andere de Borkeld van Markelo. De  jaarlijks terugkerende tocht wordt georganiseerd in het kader van `Enjoy the Ride’, een populaire serie ritten door natuurgebieden in heel Nederland. De route is van tevoren uitgezet en de rit kan in eigen tempo worden gereden.   

In Markelo wordt op 19 februari een rit uitgezet van ongeveer 20 kilometer. De rit voert door de prachtige natuurgebieden rondom Snorrewind. Door medewerking van een aantal grondeigenaren zullen percelen speciaal voor deze tocht geopend worden, zodat de ruiters door onbekende en onverwacht mooie gebieden kunnen rijden. Op drukke oversteekpunten helpen verkeershulpen met oversteken.

Onderweg is er voor de deelnemers een rustpunt, waar diverse winterse versnaperingen verstrekt zullen worden. Voor de start is er koffie en thee met een Twentse lekkernij en na terugkomst wordt ook aan de inwendige mens gedacht door het serveren van heerlijke winterse soep.

De starttijd is zondag vanaf circa 11 uur. Meedoen kan alleen  of in groepen en is voor elke ruiter met eigen paard of pony, of met één van Manege Snorrewind. Deelnemers moeten de rijkunst wel voldoende beheersen. KNHS leden krijgen korting.   Meerijden kan alleen  wanneer vooraf is ingeschreven  via wedstrijden@snorrewind.nl. De zomereditie van de Markelose Snorrewind Enjoy the Ride is op 11 juni 2017. Meer informatie op www.snorrewind.nl/enjoytheride

banner-buitenkampioen