Meikeverrit 2019

99
Jan Ten berge

RIJSSEN – Zaterdag 18 mei wordt voor de 23ste keer de Meikeverrit georganiseerd. Dit jaar in samenwerking met de winkeliersvereniging De Hoge Wal. Om 10.00 uur verzamelen alle kevertjes en andere luchtgekoelde vw’s zich op het plein De Hoge Wal voor een mooie line-up. De deelnemers schrijven zich in en krijgen een kop koffie met wat lekkers erbij.

Om 11.30 gaat de Meikeverrit van start, waarbij ze ook door het centrum rijden tot aan de fontein. De rit bestaat uit 2 gedeelten en gaat over mooie binnenweggetjes en is ruim 100 km lang.  Ook de traditionele fotozoekwedstrijd is weer onderdeel van de rit. Tijdens de pauze wordt een bromfietsmuseum bezocht, waar de deelnemers een lunch wordt aangeboden.

Rond 15.00-15.30 uur komen de deelnemers weer terug op het plein De Hoge Wal, waar opnieuw alle kevertjes mooi geparkeerd worden. De winkeliersvereniging zorgt voor enkele mooie randactiviteiten, waaronder een springkussen. De deelnemers aan de rit genieten nog even na met hapje en drankje. Rond 16.15-16.30 is de uitslag van de fotozoekwedstrijd.

De deelnamekosten bedragen € 10,- per volwassene. Kinderen mogen gratis mee. Er kunnen maximaal 40 auto’s meedoen. Opgave via mailadres: toonemans@gmail.com onder vermelding van aantal volwassenen en kinderen en met welke luchtgekoelde vw meegedaan wordt

banner-buitenkampioen