Meer dan 48 jaar werkzaam bij het zelfde bedrijf!

2990

RIJSSEN – Op vrijdag 19-10-2018 heeft Mans Nijkamp na een periode van ruim 48 jaar formeel afscheid genomen van zijn collega’s. Dit gebeurde bij de Poort van Twente in Rijssen.

In de jaren dat Mans werkzaam was voor het familiebedrijf RGS heeft hij het bedrijf zien groeien tot één van de grootste sloopbedrijven van Nederland. Mans werkte als chauffeur, snijbrander…etc. en is nog niet van plan om de werkzaamheden helemaal naast zich neer te leggen. Als reactie op het “Mans bedankt voor alles” zei hij:  “Ik bin nog nit vot”…..

Daarnaast werden op deze avond, maar liefst 4 collega’s gefeliciteerd met hun 12,5 jarig jubileum. Deze mijlpaal bereikten  Marcel Nijkamp, Stefan Klompenmaker, Erik Leusink en Bas Ebbing bij RGS. Zij hebben meegeholpen aan de enorme groei die het bedrijf in de achterliggende jaren gemaakt heeft. Op de feestelijke avond is hen, in het bijzijn van familie en collega’s, veel lof toegezwaaid.

RGS maakt al bijna 60 jaar werk van duurzaam slopen. Slagkracht door teamwork is de slogan en het feit, dat medewerkers langjarig verbonden blijven aan het bedrijf spreekt boekdelen.

De avond werd afgesloten met het aanbieden van passende cadeaus aan de jubilarissen en gepensioneerde door de directie en de personeelsvertegenwoordiging.