Klaverjassen in de kelder van het Kulturhus

839
Voetbalvereniging NKVV

HOLTEN – In de maanden september 2018 t/m april 2019 kan er weer gekaart worden in de kelder van het Kulturhus. Een werkgroep van vrijwilligers van ViaVie Welzijn verzorgen iedere dinsdagavond een gezellige kaartavond voor jong en oud.

Vanaf 19.30 uur komen er gemiddeld zo’n 40 dames en heren samen voor een gezellige avond klaverjassen onder het genot van een hapje en een drankje.  Er wordt in competitie gekaart, waarbij het gemiddelde van het gehele seizoen telt.

Naast de reguliere dinsdagvonden organiseren de vrijwilligers van de kaartclub ook 2 keer per jaar speciale avonden met leuke prijzen, en wordt er op zaterdag 10 november 2018 weer de jaarlijkse kaartmarathon georganiseerd.

De deelnemers van kaartclub zouden het gezellig vinden als er nieuwe kaarters komen aanschuiven, en nodigen dan ook alle belangstellende uit om een avond te komen proefkaarten.

Wilt u meer informatie over de kaartclub? Neemt dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl

banner-buitenkampioen