Internationale vrouwendag op 8 maart

223
www.internationale-vrouwendag.nl

RIJSSEN-HOLTEN – De werkgroep Dubbelportret nodigt de inwoners van Rijssen-Holten uit voor de viering van Internationale Vrouwendag op vrijdag 8 maart 2019 in het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen. Internationale Vrouwendag is een dag die wereldwijd wordt gevierd door en voor alle vrouwen. Een dag die ook in het teken staat van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld.

Voor de viering heeft de werkgroep Dubbelportret een gevarieerd programma samengesteld. Binnen dit programma is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan, maar ook voor dans en muziek. Vrouwenkoor Follow Up uit Holten en vrouwenbeweging Red Hat Society Rijssen zijn deze avond ook aanwezig en dragen bij aan het programma.
De avond wordt afgesloten met een drankje en internationale hapjes. Het doel van de avond is contact met elkaar, samenzijn en gezelligheid.

De werkgroep Dubbelportret bestaat uit vertegenwoordigers van onder andere Vrouwen van Nu Rijssen, Suryoye Aramese Culturele Vereniging Abgar, Turkse Vereniging SSR, Molukse stichting Teripang en de gemeente Rijssen-Holten.

Eigen bijdrage

Voor deze viering wordt van de deelnemers een kleine eigen bijdrage gevraagd.
De eigen bijdrage voor de viering van de Internationale Vrouwendag is € 3,-.

Aanmelden kan tot 5 maart

Dat kan door een mail te sturen naar Chantal Huisman via dubbelportret@rijssen-holten.nl.

Wilt u meer informatie over de viering van Internationale Vrouwendag? Neem dan contact op met Chantal Huisman via t (0548) 854 426 of c.huisman@rijssen-holten.nl.

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur Welkom en opening
19.45 uur Vrouwenbeweging Red Hat Society Rijssen
20.15 uur Pauze
20.30 uur Workshop vrouwenkoor Follow Up
21.00 uur Muziek, dans en multiculturele hapjes
21.45 uur Afsluiting

banner-buitenkampioen