In huis energie besparen zonder kosten

2171
Milieu Centraal

RIJSSEN-HOLTEN – Woningeigenaren in Rijssen-Holten kunnen hun woning energievriendelijker maken, zonder dat hun maandlasten stijgen en zonder dat ze de aanleg van de maatregelen zelf betalen. Dat is mogelijk dankzij het Comfortpakket.

Link naar animatie concept

In principe is op termijn de investering voor de maatregelen die worden getroffen, weer terugverdiend. De investeringen in de energievriendelijke maatregelen worden voorgefinancierd, hierdoor bent u direct eigenaar van de nieuwe installatie. Door de  besparende maatregelen dalen de energielasten direct, dat voordeel wordt gebruikt om investering van de maatregelen af te lossen. De lasten blijven dus gelijk of lager, maar de woning wordt energievriendelijker.

De maatregelen en het serviceabonnement worden bij voorkeur door een lokaal installatiebedrijf uitgevoerd. Dat is vertrouwd en werkt snel. Als u twee besparende maatregelen laat uitvoeren heeft u recht op een landelijke subsidie en een aanvullende subsidie van de gemeente Rijssen-Holten van € 250,00.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over het Comfortpakket en de subsidieregelingen, neem dan contact op met de Woonweter of Duurzaam (T)huis Twente  telefoon: 088 – 18 50 130

pioneering.nl

banner-buitenkampioen