Donderdag 18 juli eerste Lommerdmarkt van 2019

29
Gemeente Rijssen-Holten

RIJSSEN – Donderdag 18 juli organiseert de gemeente de eerste Lommerdmarkt van deze zomer. Op de Lommerdmarkt kunnen kinderen en volwassenen gebruikte goederen verkopen. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de Lommerdmarkt gratis. Vanaf 16 jaar zijn de kosten € 6,50 per strekkende meter.

Na 18 juli zijn er nog Lommerdmarkten op 25 juli en 1, 8 en 15 augustus.
Een overzicht met alle richtlijnen en een plattegrond van het marktterrein is te vinden op www.rijssen-holten.nl/lommerdmarkt.

Gedeelte Enterstraat afgesloten tijdens de Lommerdmarkt

Tijdens de lommerdmarkten wordt het gedeelte van de Enterstraat tussen de Oranjestraat en Wierdensestraat vanwege de veiligheid afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
De Enterstraat behoort niet tot het marktterrein.

Controle op parkeren

Tijdens de lommerdmarkten is het in het centrum van Rijssen druk en wordt er vaak fout geparkeerd. Dit heeft in sommige situaties invloed op de doorstroming van het verkeer, daarom worden er parkeercontroles uitgevoerd.

Parkeergarage De Hagen woensdagnacht toegankelijk

In de weken waarin de lommerdmarkten worden gehouden blijft de parkeergarage onder het gemeentehuis in de nacht van woensdag op donderdag de hele nacht open.
Omwonenden kunnen de auto dan in de garage parkeren, omdat veel parkeergelegenheid in de omgeving niet beschikbaar is door de afzetting van het terrein.

banner-buitenkampioen