RIJSSEN – Op vrijdag 5 april geeft Muziekvereniging Wilhelmina een concert met de hele vereniging. Het concert heet Back to the future. We spelen verschillende stukken en nemen het publiek mee op tijdreis door de (muzikale) geschiedenis. Willen jullie onderstaand persbericht plaatsen? 

Alvast hartelijk dank! Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het ook graag.

Reizen in de tijd met Muziekvereniging Wilhelmina

Reizen in verleden en toekomst. Een wens van veel mensen: een vuurtje stoken met holbewoners, wandelen door een middeleeuwse stad, de landing op de maan meemaken en een kijkje in de toekomst. Dat is precies wat Muziekvereniging Wilhelmina op 5 april gaat doen!

Tijdens het concert neemt Wilhelmina het publiek mee op reis door de tijd. Het concert ‘Back to the future’ staat, naast een reis door de geschiedenis, ook in het teken van samenwerkingen tussen de verschillende orkesten van de muziekvereniging. AMV (Algemene Muzikale Vorming), WIT (Wilhelmina’s Instromend Talent), WAT (Wilhelmina Aanstormend Talent) en het grote orkest leveren stuk voor stuk een muzikale bijdrage, samen en alleen.

Het concert wordt een echte belevenis. Naast de muziek die de orkesten spelen, worden er sketches opgevoerd, beelden getoond en is de hele zaal versierd. Zeker de moeite waard om te komen! Het concert begint om 19:30 uur in de aula van Reggesteyn Rijssen (Cattelaar 2). De entree is gratis. In de pauze is er koffie, thee en fris te krijgen voor €1,-.

banner-buitenkampioen