De Holtense Roefeldag komt er weer aan: schrijf je nu in!

Woensdag 17 april

685

HOLTEN – Op woensdag 17 april 2019 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Met een deelname van ruim 150 kinderen en ruim 30 bedrijven was de Roefeldag van afgelopen jaar weer een groot succes. Het Roefelcomité is weer enthousiast bezig met alle voorbereidingen, zodat ook de Roefeldag 2019 weer een groot succes wordt!

De Roefeldag in Holten

Al enkele jaren organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.

De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 15.00 uur en het tweede groepje om 16.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Kinderen én bedrijven kunnen zich weer aanmelden

Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze leerzame en gezellige dag. Dat kan door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn www.viaviewelzijn.nl. Het formulier is te vinden op de website onder jeugd- en jongeren en dan de Roefeldag. Zijn er vragen over de Roefeldag en het aanmelden? Dan kan er contact opgenomen worden via roefeldagholten@outlook.com.

Aanmelden voor de Roefeldag kan nog tot uiterlijk vrijdag 15 februari. De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 1,-, wat voldaan kan worden op de dag zelf.

Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in medewerking kunnen zich melden bij het Roefelcomité. Dit kan via een ander adres: roefeldagbedrijven@outlook.com.

Versterking Roefelcomité

De Roefeldag wordt mede mogelijk gemaakt door het Roefelcomité, die de organisatie van deze leerzame dag op zich neemt. Een leuke en overzichtelijke klus, waarvan de leden minimaal 2 keer de organisatie van de Roefeldag op zich nemen. Om het verloop en de doorstroom van het Roefeldagcomité te kunnen blijven garanderen, en daarmee de organisatie van de Roefeldag zelf, is het comité altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het gezellige team wil komen versterken. Interesse? Neem dan contact op met het Roefelcomité via eerder genoemd adres, of met ViaVie Welzijn, die de Roefeldag ondersteunt.

Het Roefelcomité wordt ondersteund door ViaVie Welzijn. Zij zijn te bereiken via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

banner-buitenkampioen