Bibliotheek Rijssen-Holten zoekt nieuw lid Raad van Toezicht

229
Wessels Rijssen
De Bibliotheek Rijssen

RIJSSEN-HOLTEN – De Stichting Bibliotheek Rijssen-Holten is op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. Belangstellenden voor deze functie kunnen reageren tot 6 januari.

Het nieuwe lid vindt het leuk om vanuit zijn/haar kennis van openbaar bestuur, organisatiebeleid en/of juridische zaken een bijdrage te leveren aan de bibliotheekvoorzieningen in de gemeente Rijssen-Holten. Bij voorkeur beschikt hij/zij over bestuurlijke ervaring in een toezichthoudende rol.

De Raad vergadert circa vijf keer per jaar. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid van een verlenging van nog eens vier jaar.

Wie belangstelling heeft voor deze interessante functie bij een bibliotheek die volop in ontwikkeling is, kan voor meer informatie terecht op de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten: www.bibliotheekrijssenholten.nl .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. M. de Noo, voorzitter van de Raad van Toezicht, email: mirre@farwick.nl of dhr. H Roosink, lid van deze Raad, tel. 0548-540003 / email: h.roosink@gmail.com

U kunt tot 6 januari reageren per mail (RvT@bibliotheekrijssenholten.nl) of schriftelijk (Bibliotheek Rijssen-Holten t.a.v. de sollicitatiecommissie RvT, Kerkstraat 4, 7461 LC Rijssen)