B en C na de finale van de NOJK

207
Hetty Hofstede

RIJSSEN – Na een hele spannende dag haalden 2 teams van Rivo Rijssen de eindronde van de Nationale Open JeugdKampioenschappen. Jammer genoeg verloor het A team in een spannende kruisfinale van Setup Ootmarsum.

Het C team speelde in Denekamp en won in de poule 2 wedstrijden van: Sudosa en Havoc en speelde gelijk tegen Devoko. De kruisfinale wonnen ze met ruime cijfers van Longa en daardoor plaatst dit team zich bij de beste 8 van Nederland

Het B team speelde in De Lutte en had veel zware ploegen als tegenstander. In de poule wonnen ze 3 wedstrijden van: Dash, Flash Veendam, Havoc! Tegen Apollo was het een harde strijd en wonnen Ze set 1 met 25-16, maar verloren ze set 2 met 25-16 en door een setverlies van Apollo tegen Dash werden ze 1e in de poule! In de kruisfinale speelden het B team tegen een oude bekende Krekkers. De potjes tegen elkaar zijn altijd smullen en alle supporters gingen er eens goed voor zitten. De 1e set speelden ze erg vast en maakten ze bijna geen fouten en scoorden op alle posities de punten en de set ging met 25-13 naar Rivo. De 2e set was erg spannend en gelukkig bleef Rivo net met 25-23 aan de goede kant van de score! 30 maart spelen dus 2 teams de finale in het Zuiden van het land!

banner-buitenkampioen