Rivo D1 onderuit in Tubbergen

1653
rivo Rijssen

TUBBERGEN/RIJSSEN – Afgelopen zaterdag speelde we de wedstrijd tegen dynamo Tubbergen. We begonnen de wedstrijd niet goed en stonden al vrij snel op een 13-3 achterstand. De servedruk was hoog en de pass lag niet goed. Deze set ging snel verloren met een stand van 25-16.

De 2e set krabbelden we omhoog, wat resulteerde tot een setwinst van 27-25. De 3e set werd de servedruk veel minder en met de aanval kwamen de ballen moeilijk op de grond waardoor we moeilijk scoorden. Daardoor kwamen we op een erge achterstand. Dynamo was verdedigend erg sterk en haalde veel ballen van de grond. Hier hadden we dus danig last van dan ook de derde set verloren ging met 25-20.

De vierde set was aangebroken, 2-1 achter, er moest verandering in komen. Maar het leek wel op het begin van het seizoen, wat de afgelopen wedstrijden goed ging liep zaterdag totaal niet. Het was een set, of een wedstrijd waarin wij zelf onze grootste tegenstander waren. Door zelf onnodige fouten te maken ging ook de laatste set naar Dynamo.

Geen goede wedstrijd van onze kant, dit hopen we a.s. zaterdag tegen wsv goed te maken!! Komt u ons dan aanmoedigen? Hopelijk zien we u dan?

banner-buitenkampioen