10e Theo de Rooij Classic: gezond sporten voor onze gemeenschap

31

RIJSSEN – Op zaterdag 1 juni zal Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen vanaf 08h00 de start- finishlocatie zijn voor de 10e Theo de Rooij Classic. Ook dit jaar is de organisatie in handen van de Tourclub Rijssen die erin geslaagd is een zestal aantrekkelijke routes uit te zetten voor de sportieve en recreatieve fietser die op racefiets, mountainbike e-bike of sportfiets onze prachtige omgeving wil verkennen. En iets wil bijdragen aan een tweetal goede doelen actief in onze gemeenschap.

Zoals gebruikelijk zal een deel van de opbrengst worden gedoneerd aan de Voedselbank West Twente in Rijssen. Het andere deel zal ten goede komen aan de Holtense Stichting Welcome Again Veterans. Deze organisatie wil in 2020 hoogstwaarschijnlijk de allerlaatste keer de nog vitale oorlogsveteranen een onvergetelijk programma bieden rond de 75e bevrijdingsdag en de viering op de Canadese begraafplaats.

De huidige voorzitter van de Classic en initiatiefnemer Gerrit Tijhof zal na de 10e editie zijn taken overdragen aan René Altena. René houdt zich op dit moment vooral bezig met aankleding van de de start- finishlocatie en de stops onderweg.

In samenwerking met het Overijsselse toeristische platform VisitOost zullen alle deelnemers na de Classic gratis een prachtige actiefoto kunnen downloaden.

Voor inschrijvingen en meer informatie: www.theoderooijclassic.nl

banner-buitenkampioen