Nieuws insturen voor RijssensNieuws.nl

Stuur ons nieuws

Nieuws insturen met een publicatie account

Voor Rijssen, door Rijssen!
RijssensNieuws.nl bied alle verenigingen en stichtingen binnen de woonkern Rijssen een gratis “publicatie account” aan. Verenigingen en stichtingen kunnen hiervan gebruik maken om op eigen naam artikelen te plaatsen op RijssensNieuws.nl. Deze berichten worden geplaatst inclusief beknopte informatie over de desbetreffende vereniging of stichting, link naar de officiële website en het herkenbare logo van desbetreffende vereniging of stichting.

Maak gebruik van RijssensNieuws.nl
De redactie van RijssensNieuws.nl zorgt na aanmaken van een bericht voor de publicatie op deze website en zorgt er ook voor dat deze worden gedeeld op Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik RijssensNieuws.nl bijvoorbeeld als nieuws mogelijkheid voor jouw vereniging of stichting. Geef verslag van een wedstrijd of bijvoorbeeld een lopende ledenwerf actie en bereik hier -meestal dezelfde dag nog- duizenden lezers mee binnen de woonkern van Rijssen op zowel RijssensNieuws.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

Hoe in aanmerking te komen en de spelregels
Stuur een bericht naar [email protected] om een account aan te vragen. Alleen email verstuurd vanaf een officiële email adres wordt in behandeling genomen. Email verstuurd met bijvoorbeeld een gmail.com, outlook.com of provider adres kunnen wij niet in behandeling nemen. Een “publicatie account” is volledig gratis, wij vragen alleen een link terug naar RijssensNieuws.nl op de officiële website van de vereniging of stichting.

Heeft je vereniging of stichting een eigen internet / pr commissie?
Geef deze pagina dan door zodat zij weten van het bestaan van deze mogelijkheid!

Nieuws op eigen naam plaatsen? Log eerst in met je publicatie account. Publicatie accounts zijn gratis beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. Nog geen account? Stuur een bericht naar [email protected]

Informatie

RijssensNieuws.nl is een onderdeel van Stichting Media Promoties Salland.

Artikel opmaak
Waar moet een artikel aan voldoen

Welkom terug!

Log hieronder in op je account

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.