U vindt ons straks op 1 locatie

1708
Aniek Vogelzang-Eggink
Op de foto staan een aantal medewerkers van Avedan maatschappelijk werk, ViaVie Welzijn en MEE IJsseloevers voor de nieuwe locatie in Rijssen: Rozengaarde 75A

RIJSSEN- Vanaf 1 oktober 2018 kunt u in Rijssen met alle vragen op het gebied van welzijn, maatschappelijke dienstverlening en zorg terecht op één locatie. Avedan maatschappelijk werk, ViaVie Welzijn en MEE IJsseloevers hebben in gezamenlijkheid hun intrek genomen aan de Rozengaarde 75A. Een centraal gelegen locatie aan het Europaplein welke voor elke inwoner toegankelijk is.

 De keuze om samen kantoren te delen is ontstaan vanuit VraagRaak waarin alle voorgenoemde partijen participeren. Tijdens de spreekuren van VraagRaak kunnen inwoners uit Rijssen-Holten terecht bij de cliëntondersteuners voor informatie & advies, praktische oplossingen en kortdurende ondersteuning op het gebied van wonen, werk & inkomen, welzijn, opvoeding, jeugdhulp zorg en maatschappelijke hulp. Verder kunnen inwoners bij VraagRaak terecht voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Naast de spreekuren van VraagRaak,  die in gezamenlijkheid door de drie partijen worden gedraaid, kunt u uiteraard ook bij de drie organisaties terecht voor de diensten die u van hen gewend bent.

Door dezelfde ruimte te delen, is samenwerking en afstemming en daarmee de dienstverlening aan de inwoners van Rijssen-Holten nog efficiënter en effectiever. De nabijheid van de gemeente zorgt voor snelle afstemming met ambtenaren, waarbij wij de neutrale positie nauwlettend in het oog houden.

In Holten werken de drie organisaties ook nauw samen, maar blijven zij werkzaam vanuit de gevestigde locaties. Ook de spreekuren van VraagRaak in Holten blijven op de huidige locatie aan de Tuinstraat 2.