Team ReJoyce – Ventoux3

182 lopers en fietsers zamelen ruim € 255.000 in voor het Hersentumorfonds om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Afgelopen vrijdag 7 september liepen of fietsten ze daarvoor 1, 2, of 3 keer de Mont Ventoux op.

579
Hans Strokap

BEDOIN/RIJSSEN – Vrijdag 7 september werd om 6 uur voor de 7e keer op de toeter geblazen, waarna iedereen van start ging om 1, 2, 3, of zelfs 4 keer de berg op te lopen of te fietsen. De laatste fietser kwam om 18:00 uur boven, hij was 3 keer de Mont Ventoux op gefietst.

Hans Strokap                                                                                                                              Hans Strokap uit Rijssen deed ook mee namens Team ReJoyce. Hij is 3 keer naar boven gefietst, waarvan de laatste keer niet helemaal om zijn benen te sparen voor de Marathon van Amsterdam in oktober. Hans is deelnemer aan Ventoux3 om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren omdat zijn schoonzus Joyce in 2015 door een hersentumor is overleden.

Vanaf 2011 is Team ReJoyce al deelnemer aan diverse sportevenementen om aandacht te vragen voor het Hersentumorfonds. “ik doe mee omdat het voor mij een vorm van het herdenken van Joyce is en omdat ik hoop dat er een middel komt waardoor anderen niet meer een geliefde te hoeven verliezen aan deze ziekte. Ik vind sporten leuk en als ik het op deze manier kan inzetten is dat alleen maar mooi” aldus Hans Strokap.

Op vrijdagavond werd bekendgemaakt dat de tussenstand van donaties toen € 255.000 was, maar doneren is nog steeds mogelijk. Team ReJoyce heeft tot nu toe € 800 daaraan bijgedragen. Om ervoor te zorgen dat er nog meer geld binnenkomt hoopt Hans in oktober ook nog mee te doen aan de marathon van Amsterdam. Hij hoopt hierdoor nog meer reclame te maken voor het Hersentumorfonds, zodat er nog meer wordt gedoneerd.

Als u nog wilt doneren kan dat via http://www.ventoux3.org/lid/hans-strokap-rijssen-2