Schaakclub Rijssen opent seizoen 2018-2019

Donderdag 6 september

415
Schaakclub Rijssen; Jan Brinkman

RIJSSEN – Op donderdag 6 september as. wordt er traditioneel gestart met een avond DUO-schaak: teams van 2 spelers schaken tegen elkaar, waarbij onderling overleg én de stelling doornemen op een schaduw-bord is toegestaan.

Ook voor eventuele nieuwe leden is dit een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de Schaakclub en haar leden. De aanvang is 20.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Ook de jeugdafdeling begint op 6 september aan het nieuwe seizoen. Op deze avond wordt er kennisgemaakt met nieuwe en oude jeugdleden, worden de lesgevers voorgesteld en staat er een klein snelschaaktoernooi op het programma. De aanvang is 18.30 uur.

De Schaakclub Rijssen organiseert haar clubavonden in het Parochieel Centrum De Rozengaarde, Rozengaarde 59, Rijssen (’t Honk).

Voor meer informatie over DUO-schaak en overige informatie over de clubavonden kan men terecht bij de wedstrijdleider van de senioren: Jan Smit, tel. 06-21262178, email:wedstrijdleider@schaakclubrijssen.nl.

Voor meer informatie over de jeugdafdeling kan men contact opnemen met algeheel jeugdleider Martijn van den Belt, tel. 06-11810814, email:jeugdleider@schaakclubrijssen.nl.

Ook op de website van de Schaakclub Rijssen vindt u meer informatie: www.schaakclubrijssen.nl