Rivo Dames 1 Verliest met 3-1 van Apollo

453
Jan van de Noort
Rivo Dames 1

RIJSSEN – Zaterdag 22 september startte voor ons de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Apollo uit Borne.

We begonnen erg scherp en sterk aan de wedstrijd en zetten Apollo erg onder druk met onze serve. Op een gegeven moment staan we 20-15 voor, maar Apollo recht de rug en komt terug tot 20-18. Een dubbele wissel op dat moment maakte het verschil en we kunnen door een sterke serve serie de eerste set na ons toetrekken!

De tweede set begin net als de eerste set, we serveren erg lastig voor Apollo en onze tegenstander heeft veel moeite om te scoren. Vanaf 13-10 stokt het bij ons en beginnen we meer fouten te maken, vooral met onze serve maakten we erg veel fouten waardoor Apollo steeds beter in de wedstrijd komt.  Het is en blijft een mooi gevecht met mooie ralley`s maar jammer voor Rivo wint Apollo de tweede set met 25-23.

De derde set gaat lang gelijk op en beide teams geven alles, het werd een waar gevecht en je kon echt merken dat beide teams begrepen dat deze set erg belangrijk was. We stonden de gehele set voor met een maximaal verschil van 3 punten, richting de 20 is het een punt voor punt wedstrijd en komen wij als eerste op een setpoint! De serve komt en wordt niet goed verwerkt door Apollo maar door een geweldige verdedigende actie (achteraf het kantel moment in de wedstrijd)  blijft de bal in het spel, jammer genoeg kunnen wij het niet afmaken en wordt het 24-24. Apollo scoort daarna 2x en wint daardoor de 3e set met het minimale verschil.

In set vier staat Apollo vanaf het begin steeds een paar punten voor. Rivo vecht voor wat ze waard zijn maar het is niet voldoende tegen het sterk spelend Apollo! Ook de vierde set wordt door de dames van Rivo verloren en daarmee ook de wedstrijd met 3-1.

Volgende week spelen de Rivo Dames 1 uit, om 17.00 tegen SSS uit Barneveld.