Rivo D1 wint thuis van Boemarang uit Eibergen

199
Van den Noord

RIJSSEN – Nadat we vorige week met 3-1 te hebben verloren van Pegasus in Nijmegen waar we een super spannende wedstrijd hebben gespeeld maar op enkele cruciale momenten fouten maakten waardoor de wedstrijd verloren ging,  stonden we zaterdag 17 november tegen Boemerang.

Boemerang is een team met erg veel ervaring. We begonnen de wedstrijd met erg veel serve geweld en daardoor kon Boemerang alleen maar de bal hoog op de vlanken spelen, hier stond bij Rivo een goed blok en als de bal een enkele keer langs het blok kwam stond de verdediging ook goed. We wonnen de eerste set zonder veel problemen.

Set twee beginnen we met 2 serve fouten en lopen we eigenlijk de gehele set een paar punten achter op Boemerang. Gelukkig maken we aan het eind van de set een sterke serve serie waardoor de set met 25-21 naar Rivo ging.

Derde set was van begin tot einde helemaal in het voordeel van ons. We scoorden op alle plekken en onze serve druk was in deze set erg goed en daardoor pakten we een snelle voorsprong van 10 punten en dat werd niet meer uit handen gegeven.

Vierde set beginnen we net als set twee niet sterk en boemerang komt wat meer in haar eigen spel. Wij maken net wat meer fouten en daardoor lopen we achter de feiten aan. In set twee konden we dit nog goed maken, maar in set vier lukte ons dit jammer genoeg niet en dit was ook een verdienste van Boemerang die niet de koppies lieten hangen.

Vier punten erbij in de stand en nog steeds zit alles heel erg dicht bij elkaar! Aankomende zaterdag gaan we na De Lutte om daar tegen de plaatselijke trots Lutheria te spelen!