Radio 350 terug op de FM!

418
mobieleradiostudio.nl

RIJSSEN-HOLTEN – De lokale omroep van Rijssen – Holten zal na enige tijd van afwezigheid weer te beluisteren zijn op de FM 92.3. Dankzij medewerking van inwoners van Rijssen–Holten, het bedrijfsleven en de inzet van vrijwilligers van de lokale omroep zullen zij deze 3 dagen live uitzenden vanuit het centrum van Rijssen.

Door bliksem inslag in de zendmast en het ontbreken van financiële middelen is Radio 350 op dit moment niet zoals jaren het geval was te beluisteren via de FM. Om toch deze oude vertrouwde plek in de ether terug te krijgen hebben de vrijwilligers de actie “Ik steun 350” opgezet.

YouTubeDankzij medewerking van diverse burgers en ondernemers uit Rijssen-Holten is het ze gelukt om voor minimaal 3 dagen weer uit te zenden. Dit maal niet vanuit de studio in het Parkgebouw maar dagelijks live vanuit het centrum van Rijssen, te weten Grotestraat 3 (“oude” locatie Trekpleister). Tijdens deze uitzendingen zal er op allerlei manieren geprobeerd worden geld in te zamelen voor een nieuwe zender en zendmast. De uitzendingen zullen voor iedereen toegankelijk zijn.

Meer informatie over de actie “Ik steun 350”  is te vinden op de gelijknamige website www.iksteun350.nl of op de Facebook pagina van Radio350.