Rabobank Rijssen-Enter verdeelt € 50.000,- over 74 verenigingen en stichtingen

1090
Rabo

RIJSSEN – Dinsdagavond 5 juni is op een feestelijke manier de uitslag bekend gemaakt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne.

Er is totaal € 50.000 onder 74 verenigingen en stichtingen verdeelt. In totaal zijn 19.437 stemmen uitgebracht door 6.479 klanten van 12 jaar en ouder. Dit resulteerde in een stempercentage van maar liefst 29%. Iedere deelnemende club kreeg minimaal € 100,- en de rest van het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor de club!

Tijdens de Finale Avond in Het Parkgebouw in Rijssen is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Een feestelijke avond, waarbij een vrolijke en uitgelaten stemming overheerste.

De vijf clubs met het hoogste aantal stemmen werden op het podium uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen. Hospice de Reggestroom ontving de grootste cheque. Maar liefst € 5.913,98 werd aan hen uitgereikt! Zorgboerderij de Borkeld en Stichting Rolstoelbus Rijssen gingen respectievelijk met € 3.665,69 en € 2.281,73 naar huis.

Omdat dit het eerste jaar was waarin Rabobank Rijssen-Enter deze wijze van sponsoren hanteert, beloonde de bank de meest ludieke en creatieve campagnes met een extra prijs van €250,-. Stichting Evenementenweide Notter, Vocaal Ensemble Rijssen, Schaats- en skeelervereniging Rijssen, Muziekvereniging Wilhelmina, PV Het luchtvermaak en CJV Timotheüs werden in het zonnetje gezet en mochten deze extra prijs bijtellen bij hun verdiende cheque.

Benieuwd welk bedrag uw favoriete clubs hebben opgehaald tijdens de Clubkas Campagne? Via www.rabobank.nl/rijssen-enter vindt u de volledige uitslag.