Rabobank Rijssen-Enter huldigt 25-jarige jubilaris Susan Bruinsma

850
Rabo
Susan Bruinsma-Bruns, Directeur Particulieren bij Rabobank Rijssen-Enter

RIJSSEN – Susan Bruinsma-Bruns, Directeur Particulieren bij Rabobank Rijssen-Enter, vierde een jubileum naar aanleiding van haar 25-jarig dienstverband bij de Rabobank. Op maandag 2 juli werd zij in het bijzijn van de Raad van Commissarissen gehuldigd door Evert Voortman, Directievoorzitter van Rabobank Rijssen-Enter die haar een ‘kundig, bevlogen en enthousiast mensen-mens’ noemde.

Bij Havezate de Oosterhof werd het jubileumfeest gevierd met familie, vrienden en collega’s. Susan Bruinsma kreeg de zilveren Rabo-jubileumspeld opgespeld en ontving een passend cadeau. Vervolgens keek zij zelf, in een indrukwekkende speech, terug op 25 jaar Rabobank. Daarin stond zij stil bij het feit dat bankieren in 25 jaar tijd erg is veranderd. Maar ook keek ze met dankbaarheid terug op de kansen die er voor haar lagen in al die jaren en hoe ze zichzelf heeft kunnen ontwikkelen  van kasbox medewerkster tot directielid.

Om het jubileum op haar geheel eigen wijze verder in te vullen, had Susan de talentvolle singer-songwriter Lisa-Nora uitgenodigd, die de mooie zomeravond een stijlvolle muzikale omlijsting gaf.

Mede-directieleden, Raad van Commissarissen en collega’s kijken terug op een geslaagd feest.