Over ons

[td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_2″]

RijssensNieuws.nl is een lokale nieuwssite. De website opende in januari 2012 na een overname van “Nieuws uit Rijssen” (nieuwsuitrijssen.nl) en brengt dagelijks het laatste nieuws in en rondom Rijssen en Holten.

Een voordeel van een lokale nieuwssite is dat deze “dichtbij” de mensen staat om wie het nieuws gaat. We kunnen schrijven over zaken die ‘grote’ media onbelangrijk vinden en goed weergeven wat in Rijssen en omgeving leeft.

Waar mogelijk redigeren en checken we zoveel mogelijk de waarheidsgetrouwheid van het nieuws en verzamelen we zelf actief nieuwe informatie. Dat onderscheidt ons van veel andere lokale media.

Sinds juli 2015 bestaat er een nauwe samenwerking en koppeling met de website RijssensAanbod. De beide websites verwijzen over en weer naar elkaar. Hierdoor hebben de bezoekers van beide websites de mogelijkheid snel te zoeken naar hun interesse gebied. Daarnaast is het interessant voor ondernemend Rijssen-Holten om zich hier te presenteren.

We werken hard aan het onderhoud van de website. Wil je een bijdrage leveren aan RijssensNieuws.nl en je schrijftalent ontwikkelen? Dat kan! Informeer via [email protected] of gebruik het contactformulier.

Suggesties en (nieuws)tips zijn altijd welkom.

[td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″]
[td_block_7 custom_title=”LAATSTE NIEUWS” limit=”3″ td_filter_default_txt=”Alles”][td_block_ad_box spot_id=”sidebar” spot_title=”- Advertenties -“]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom terug!

Log hieronder in op je account

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.