Ontwikkelingen bij TC De Mors

542
TC de Mors

RIJSSEN – Inmiddels is tennisclub TC De Mors, met 280 actieve leden, alweer 4 jaar gevestigd aan de rand van de Rijssense nieuwbouwwijk het Opbroek. Momenteel zijn er vergevorderde plannen voor een uitbreiding van het tennispark.

Begin mei zal een start worden gemaakt met de aanleg van een padelbaan. Padel is een combinatie van tennis en squash en met name in Zuid-Europa al erg populair. Inmiddels wint de sport ook aan populariteit in Nederland. Voor TC De Mors een goede aanvulling voor het park. De Mors heeft bij een tennisvereniging in Albergen een in goede staat verkerende padelbaan kunnen overnemen. Met een paar aanpassingen op het park is het de verwachting dat de baan uiterlijk eind juni in gebruik genomen kan worden.

En er zijn ook andere ontwikkelingen gaande, zoals een samenwerking met Schaats- en Skeelervereniging Rijssen, die momenteel een ijs- en skeelerbaan aanlegt naast het tennispark.

Maar dit is nog niet alles. Het is de intentie in 2019 een vijfde baan te realiseren en wellicht vanuit het park lessen conditietraining in de vorm van bootcamp te organiseren en het clubgebouw intensiever te gaan gebruiken. TC De Mors timmert druk aan de weg en wil zich onderscheiden van andere verenigingen.