Mantelzorgkasten in bibliotheken Rijssen en Holten

211
ereaders.nl

RIJSSEN-HOLTEN – Vanaf week 29 staan er in de bibliotheken in Rijssen en Holten Mantelzorgkasten. De kasten zijn speciaal voor mantelzorgers en gevuld met boeken en informatiefolders over (mantel)zorg. 

In de bibliotheken waren al diverse boeken aanwezig over mantelzorg en ziektebeelden, maar door alle informatie bij elkaar te plaatsen en de kasten verder aan te vullen is alles sneller en beter vindbaar.
De Mantelzorgkasten zijn een initiatief van de werkgroep Mantelzorg en tot stand gekomen in samenwerking met Evenmens en de gemeente Rijssen-Holten. Eindexamenleerlingen van het ROC in Almelo hebben de kasten gemaakt.

Officiële opening

gemeente rijssen-HoltenOp maandag 16 juli worden de kasten officieel in gebruik genomen. Wethouder Ben Beens verzorgt om 13.30 uur de opening van de Mantelzorgkast in Rijssen.
Om 15.00 uur zal hij in de bibliotheek in Holten aanwezig zijn om ook daar de Mantelzorgkast officieel in gebruik te nemen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over mantelzorg of heeft u vragen? Tijdens de opening zijn ook medewerkers van Evenmens en leden van de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) aanwezig.
De opening van de Mantelzorgkasten is voor iedereen toegankelijk en biedt een mooie gelegenheid om antwoord te krijgen op uw vragen.