Lintjesregen 2019

Dien uw aanvraag voor 1 juni 2018 in

135
Koningsdag

RIJSSEN-HOLTEN – U kunt nu uw aanvragen indienen voor de Koninklijke Onderscheidingen Algemene Gelegenheid (Lintjesregen) op vrijdag 26 april 2019

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor de Lintjesregen 2019 kunt u nu al de aanvragen indienen bij de burgemeester. Dat kan tot uiterlijk 1 juni 2018.

Wie kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen?

Iedereen kan een onderscheiding aanvragen voor een inwoner van de gemeente Rijssen-Holten. Wilt u een onderscheiding voor iemand aanvragen? Dan is het verstandig om eerst contact op te nemen met het bestuurssecretariaat van onze gemeente. De medewerkers kunnen u in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad van dien aard zijn dat u een voorstel in kunt dienen. Ook leggen zij u dan precies uit hoe u een aanvraag kunt indienen.

Indienen vóór 1 juni 2018

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk dat u uw aanvraag op tijd indient. Voor uitreiking bij de Lintjesregen op vrijdag 26 april 2019 moet uw verzoek uiterlijk op donderdag 31 mei 2018 bij de burgemeester worden ingediend.
Aanvragen die na deze datum binnenkomen, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Als u een Koninklijke Onderscheiding wilt aanvragen voor een andere gelegenheid, dan is het raadzaam uw aanvraag minimaal zes maanden voor de beoogde uitreikingsdatum bij de burgemeester in te dienen.

Contact

Voor het indienen van uw voorstel of vragen daarover kunt u contact opnemen met bestuurssecretariaat medewerkers Jenny Holtrop, t (0548) 854 462 of j.holtrop@rijssen-holten.nl, of Aafke Smit, t (0548) 854 468 of a.smit@rijssen-holten.nl.