Hemink Groep zet jubilarissen in het zonnetje

1213
Hemink

HOLTEN –  Afgelopen vrijdag vierden zes medewerkers samen met familie en vrienden en collega’s hun afscheid, 25 en 40-jarig jubileum bij Hemink. Samen kijken wij terug op een gezellige avond. We zijn trots op onze jubilerende collega’s, die mee hebben gewerkt aan waar Hemink nu staat: een gezond en continue lerende organisatie.

Dinant van den Noort vierde zijn 25 jarig dienstverband. Ondanks dat hij vanuit zijn nieuwe woonplaats in het westen werkt voor Hemink blijven de lijnen kort met elkaar.

Gerard Lankamp alweer 40 jaar in dienst. Een traditioneel voorbeeld van vader op zoon. Vader Lankamp heeft voor Hemink gewerkt en zijn 4 zoons werken nog steeds bij Hemink. Wij hebben getoost dat zij dit jaar een gezamenlijk dienstverband hebben van 150 jaar.

Het gevolg van lange dienstverbanden is ook dat je afscheid moet nemen van echte vakmensen. Deze avond hebben wij afscheid genomen van Herman ter Avest, Willie Kienhuis en Johan Arkes. Wij danken alle drie met daarbij uiteraard hun echtgenotes die altijd hun steun zijn geweest voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Wij hebben afscheid genomen van collega’s, maar verwelkomen ook graag nieuwe mensen. We zijn een groeiende en lerende organisatie.