Geweldige opbrengst Hippolon Snorrewind voor Villa Joep

208
Manege Snorrewind
de Powergirls van Manege Achter 'n Bos uit Rijssen olv Janike Lammers (samen met Mayke Kosters en Jessica ter Meer)

MARKELO/HOLTEN – Manege en groepsaccommodatie Snorrewind Markelo organiseert al zes jaar op rij een Hippolon voor het goede doel Villa Joep. Dit fonds werft gelden, waarvan honderd procent naar onderzoek voor genezing van Neuroblastoom Kinderkanker gaat. Een Hippolon is een multisportevenement, waarbij estafetteteams gevormd worden door een springruiter, hardloper en fietser.

Zondag 9 december werd op het binnen- en buitenparcours sportief gestreden tussen twintig Teams. Families, voetbalclubs, rijverenigingen, collega’s en vriendenclubs, men wist elkaar te vinden in sport en gezelligheid. De jongste deelnemers waren broer Tijn van 5 en zijn zus Sanna Schrijver van 7 jaar, die samen met hun ouders al voor het tweede jaar grote inzet toonden voor het goede doel. Later op de dag kregen beide kinderen een prijs voor de jongste deelnemers.

De Hippolon was wederom zeer geslaagd qua evenement maar temeer om het ongelooflijke bedrag van een slordige vijf en een half duizend euro dat de teams aan sponsorgelden binnen wisten te slepen! Ook dit jaar wisten de Powergirls van Manege Achter ‘n Bos uit Rijssen olv Janike Lammers (samen met Mayke Kosters en Jessica ter Meer) weer het hoogste sponsorbedrag mee naar Markelo te nemen. Ruim € 2.300 werd bij aanvang overhandigd. Het winnende team bij de jeugd was Team Snorrescheet van Loes Bronsvoort, Nina Zendman en Kelly Hesp. Bij de teams van tenminste één volwassene ging de titel naar team HBG Goor met Indy Bolink, Wouter Bekhuis en Koen Overbeek.

Deelnemers, sponsoren en vrijwilligers werden enorm bedankt voor hun inzet. Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind organiseert het hele jaar door met veel vrijwilligers activiteiten voor Villa Joep. Oudejaarsdag wordt traditioneel tijdens de Eindejaarsborrel een cheque overhandigd aan Villa Joep ambassadeur Jelle Renes, die overigens ook dit jaar weer zelf op de fiets stapte om mee te rijden met de Hippolon.