Food-bal toernooi voor jongeren

96
excelsior'31

RIJSSEN – De Rabobank en Excelsior’31 organiseren het Food-bal toernooi speciaal voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud. Het evenement is een 7-tegen-7 voetbaltoernooi op de voetbalvelden van Excelsior ’31, Sportpark de Koerbelt in Rijssen, gecombineerd met een foodtruckfestival. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 7 juli 2018 van 11 tot 19 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Combinatie voetbaltoernooi en foodtruckfestival
Het event op 7 juli bestaat uit een voetbaltoernooi en uit een foodtruckfestival. Voor het voetbaltoernooi kunnen 15- tot en met 25-jarigen zich met een team van maximaal 10 spelers inschrijven. Niveau maakt niet uit, plezier staat voorop. Om ook jongeren die niet van voetbal houden te trekken, is er tussen de voetbalvelden van Excelsior ’31 een foodtruckfestival met de lekkerste hamburgers, tosti’s, hotdogs, crêpes, soepen en ijs. Er komen zes foodtrucks: Brood met Spelen, Salland Smokes, Rolios, Tosteez&zo, de Smulcaravan en Boston Hotdogs.

Het evenement staat in het teken van jongeren, plezier, voetbal en lekker eten. De Jongerenraad kwam op het idee van een voetbaltoernooi georganiseerd voor en door jongeren. Zij zochten de samenwerking met voetbalclub Excelsior ’31 op, die enthousiast reageerde op dit voorstel en graag medewerking aan dit evenement verleent

Inschrijven
Jongeren die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het toernooi, kunnen zich inschrijven via:  https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijssen-enter/. Je hebt de tijd tot 1 juli. Let op: er kunnen maximaal 32 teams van 10 spelers meedoen. Bevestigingen worden verzonden per mail. Mensen die niet voetballen hebben vrije inloop gedurende deze dag. Vergeet de dag zelf niet je ID mee te nemen.