Feestelijke opening Padelbaan Tennis Club De Mors Rijssen

Zaterdag 14 juli, Opbroekweg Rijssen

1284
TC de Mors

RIJSSEN – Eindelijk is het zo ver! Op zaterdag 14 juli a.s. wordt de padelbaan bij T.C. de Mors officieel geopend. Iedereen die geïnteresseerd is in deze sport kan deze dag actief kennismaken met Padel. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn bij de vereniging.

TC de Mors is de eerste vereniging in Rijssen en omstreken die de voor Nederland relatief nieuwe sport Padel aanbiedt door de aanleg van een padelbaan op het bestaande tennispark.

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. In Zuid-Europa en Zuid-Amerika, met name in Spanje en Argentinië, is deze sport al enorm populair. In Nederland is deze sport inmiddels ook aan een serieuze opmars bezig.

De feestelijke opening vindt plaats tussen 13.00 – 17.00 uur. Deze middag zullen er verschillende demo’s en clinics worden gegeven door enthousiaste en gespecialiseerde padeltrainers van Padelkings. Tevens zullen er ervaren spelers aanwezig zijn om iedereen kennis te laten maken met alle facetten van het spel. Het is een sport voor iedereen en staat garant voor fun en sportiviteit!

Ook naast de baan zijn de aanwezigen in goede handen! Deze middag zal een Spaans tintje krijgen, waarbij sangria en diverse tapas natuurlijk niet mogen ontbreken. Ook aan de kleine aanwezigen is gedacht, zo zal er weer een springkussen zijn, maar kunnen de kinderen ook testen hoe lang ze op een rodeo stier kunnen blijven zitten. Het beloofd een groot feest te worden.

Lid of geen lid, schroom niet en kom zaterdagmiddag 14 juli in sportkleding naar T.C. De Mors aan de Opbroekweg 40 in Rijssen om gratis actief kennis te maken met deze leuke sport. We zien je daar graag!