De Boei verhuist naar de Eshof

327

RIJSSEN – Dagvoorziening de Boei verhuist 21 november naar de Eshof in Carintreggeland Huis Wellehof aan de Welleweg 19. Op deze locatie kunnen wij bezoekers nóg beter ondersteunen. En deze locatie biedt meer mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten en contacten met buurtbewoners. De Boei is nu nog gevestigd aan de Teunis Lodderstraat 13 in het speeltuingebouw Hoge Esch.

De Boei biedt een zinvolle dagbesteding aan inwoners van Rijssen die zelfstandig wonen, maar om diverse redenen ondersteuning kunnen gebruiken bij hun week- en daginvulling. Deelnemers kunnen in groepsverband meedoen aan diverse activiteiten en eten gezamenlijk de warme maaltijd. Er is veel aandacht voor beweging, creativiteit en geheugentraining. De Boei is van maandag tot en met vrijdag open van 8.30 tot 17.00 uur. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe locatie, dus de vertrouwde gezichten blijven.

U bent van harte welkom op de nieuwe locatie om onder het genot van een kop koffie kennis te maken met de dagvoorziening. Een afspraak maken daarvoor kan ook, telefoon  06-34360145 of 088 367 70 00.