Update verkeersongeval letsel Holten

1563
Politie Rijssen-Holten

HOLTEN – Zaterdag 8 juli 2017 rond 15:40 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Burgemeester van der Borchstraat in Holten. Hierbij is een vrouw zwaargewond geraakt en is de veroorzaker doorgereden.

Gisteren is er een signalement van het voertuig uitgedaan op basis van getuigen. Vandaag hebben diverse camera’s in de omgeving uitgekeken. Wij kunnen nu dan ook een duidelijkere omschrijving van het voertuig geven. Het gaat hier om een grote donkerkleurige verlengde bus, met ramen aan beide zijden van de bus. Over de gehele zijkant van de bus zit een grijskleurige horizontale striping, welke vlak na het raam overgaat in een dubbele horizontale striping. De omschrijving van de aanhanger blijft hetzelfde. Er zat over de lading een donkerkleurig net gespannen.

We hopen dat op basis van het nieuwe signalement, getuigen of de eigenaar van de bus zich zullen melden. Dit kan via een privé bericht of via 0900-8844.

Mocht er geen nieuwe informatie binnenkomen, dan zal er een beslissing worden genomen door het Openbaar Ministerie met betrekking tot het tonen van de beelden op social media en/of opsporingsprogramma’s