Tennisclub De Mors houdt open dag op zaterdag 24 maart a.s.

Zaterdag 24 maart, TC de Mors Rijssen

77
Marieke Meuleman
Het tennispark van TC de Mors aan de Opbroekweg in Rijssen

RIJSSEN – Tennisclub De Mors houdt op zaterdag 24 maart a.s. haar jaarlijkse open dag waarbij het zomerseizoen wordt geopend. Iedereen die graag eens wil kennismaken met de tennissport is vanaf 14.00 uur van harte welkom op het tennispark aan de Opbroekweg 40 in Rijssen waar je dan alle gewenste informatie kunt krijgen over deze vereniging.

TC de Mors is een actieve en gezellige tennisvereniging waar iedereen zich snel goed thuis voelt en die beschikt over 4 all-wheater banen. Hierdoor kan er het hele jaar door worden getennist en kan men na het tennissen genieten op het mooie terras of in het clubhuis, van waaruit een goed overzicht is over alle banen.

Tijdens deze open dag wordt een gevarieerd programma aangeboden op en naast de tennisbaan. Voor de allerkleinsten zijn er speeltoestellen aanwezig en is het mogelijk een balletje te slaan op de mini-baan.

TC de MorsOm de jeugd te laten ontdekken hoe leuk tennis is, heeft TC de Mors voor deze doelgroep ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijke aanbieding:
Al voor € 20,00 per maand ben je jeugdlid van TC de Mors! Hiervoor krijg je 30 tennislessen op jaarbasis en zijn het gebruik van tennisballen en rackets bij de prijs inbegrepen! Verder krijg je onbeperkt toegang tot ons tennispark, zodat je altijd een balletje kunt slaan (eventueel samen met vriendjes/vriendinnetjes). Meld je je aan op 24 maart dan krijg je bovendien een tennisracket cadeau!

TC de Mors nodigt iedereen van harte uit op 24 maart op ons tennispark aan de Opbroekweg 40 in Rijssen (achter Reggesteijn)!