Subsidieregeling Gevelverfraaiing Centrum Rijssen

473
gb-rijssen-holten.nl

RIJSSEN – Op 1 juli 2017 is de Subsidieregeling Gevelverfraaiing Centrum Rijssen in werking getreden. Met deze subsidieregeling wil de gemeente pandeigenaren en ondernemers stimuleren de gevels in het centrum op te knappen. Hiermee kunnen we gezamenlijk bijdragen aan een aantrekkelijk en kwalitatief hoogwaardig centrum.

Er is een geselecteerd aantal panden dat voor de subsidieregeling in aanmerking komt. De plannen dienen in overleg met de gemeente gemaakt te worden. Als er een ontwerp op tafel ligt waar alle partijen tevreden mee zijn, kan de aanvraag worden ingediend. De aanvraag dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, volgt er eerst een voorlopige subsidie. Als alle werkzaamheden voltooid zijn, volgt op basis van de uitgevoerde werkzaamheden de definitieve subsidie.

Kijk voor meer informatie op www.rijssen-holten.nl/gevelverfraaiing. Hier vindt u documenten met alle voorwaarden op een rijtje. Ook kunt u hier het aanvraagformulier downloaden (klik op de link).